Volg ons op Twitter
T. 026 848 42 14

Over Mediato

Mediato is sinds 2008 een bemiddelaar op de landelijke arbeidsmarkt. En met succes. Mediato heeft een enorme groei doorgemaakt. Dat is niet voor niks. Voor ons staan kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijk contact hoog in het vaandel. Dit loont zich. Waarom? Omdat werkgevers en werknemers tevreden zijn over de daadkracht en snelle doorlooptijden. Mediato is een klein bureau en kan transparantie en continuïteit waarborgen. Niet elke keer iemand anders aan de lijn aan wie u het verhaal weer uit moet leggen. Één contactpersoon is bereikbaar voor al uw vragen en opdrachten.

Mediato biedt diverse diensten aan:
+ uitzenden
+ detacheren
+ werving&selectie
+ payrolling

In sectoren als:
- Techniek
- IT
- Telecom
- Administratief
- Publieke Sector
 

Werken mensen via Mediato Bemiddeling.
Met Mediato kunt u als werkgever dus vele kanten op!

Mediato bemiddelt niet alleen in Nederlands, maar ook in Spaans personeel. Dit doen wij met onze Spaanse partner in Madrid. Het gaat hier om vakspecialisten die de toenemende vraag naar hoogopgeleid personeel in bepaalde segmenten van de Nederlandse arbeidsmarkt kunnen invullen. Zoekt u iemand die vloeiend Spaans én Engels spreekt? Mediato vindt een passende kandidaat die zijn of haar capaciteiten voor u kan inzetten.

Maak vrijblijvend kennis met ons. Wij maken graag een afspraak met u.

 

WePayPeople verzorgt de payrolling en treedt op als juridisch werkgever voor ingeleende medewerkers, gedetacheerden en uitzendkrachten van Mediato Bemiddeling. WePayPeople is NEN 4400-1 gecertificeerd en geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid. Bovendien beschikt WePayPeople over een G-rekening en Verklaring betalingsgedrag.

Spaanse kandidaten

- Volledig aanbod
Gecertificeerd VCU SNA NBBU
aangesloten bij
disclaimer | credits mr mister